Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de kas – Jasper Iturrospe – uitverkocht

5 augustus

Dit evenement is afgelopen.

Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

 

Een ligconcert tussen de planten is een persoonlijke ervaring waar al je zintuigen worden geprikkeld. Luister naar de klanken van de muziek, voel de warmte en het koele briesje in de kas, ruik het groen om je heen en laat jezelf wegglijden in de ruimte.

 

De Belgische gitarist Jasper Iturrospe neemt je mee op een muzikale reis. Met klassieke gitaar brengt Iturrospe muziek uit verschillende stijlen. Zijn inspiratie haalt hij uit klassieke muziek en heeft hij een voorliefde voor Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek, maar ook invloeden uit jazzmuziek, kleinkunst, Oosterse muziek en meer komen voorbij tijdens dit concert.

tickets en meer informatie

Aanmelden? Deze concerten zijn uitverkocht. 
Vragen via communicatie@dehortus.nl

Voor de concerten worden enkele stoelen neergezet met gepaste afstand, maar geen klassieke opstelling. Neem daarom dus je eigen matje en/of kussen mee om heerlijk te ontspannen. De Hortus is tijdens de concerten voor iedereen geopend tot 21:00. De tuin en Oranjerie zijn voorafgaand het optreden vrij te bezoeken vanaf 17:00.

 

 

De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. De artiest geeft twee concerten voor kleinere groepen bezoekers. Hierdoor kunnen we voldoende afstand bewaren van elkaar in de Palmenkas. Tussendoor wordt de ruimte schoongemaakt. Je kunt een ticket kopen voor één van de twee concerten: 19:00 – 19:40 of 20:15 – 20:55.

 

 

•••

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Zadelhoff Cultuur Fonds.