Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de Kas – James Oesi: Uitverkocht

18 juli

Dit evenement is afgelopen.

Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam een nieuwe reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Contrabassist James Oesi (1988) groeide op in Johannesburg, Zuid Afrika, en is sinds zijn komst naar Nederland in 2009 een bekend gezicht in de klassieke en moderne muziekwereld. Als één van de weinigen richt hij zich op de bas als solo-instrument. Oesi wordt geroemd om zijn integere spel en zijn meesterlijke perfectie. De kracht van de contrabas ga je voelen tot in het diepste van je ziel.

Voor de concerten wordt geen klassieke concertopstelling neergezet, het publiek kan zelf een fijne plek zoeken in de kas. Neem je eigen matje en/of kussen mee om heerlijk te ontspannen. Er zijn bankjes en enkele stoelen aanwezig.

Poort open 19.30 uur. Aanvang concert 20.00 uur. Het concert duurt ongeveer 21.00 uur. Kaarten zijn te koop voor 19,50 / 17,50.

 

Dit concert is helemaal uitverkocht.

 

Aanmelden? Koop hier je tickets.
Voor vragen communicatie@dehortus.nl.