Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de Kas – James Oesi (contrabas)

7 augustus

Er klinkt weer muziek in de tuin: Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer organiseert de Hortus wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen de eeuwenoude palmen en cycadeeën geniet je van een ontspannen en bijzondere luistersessie. Neem je eigen matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijne plek in de kas. Een ligconcert tussen de planten is een unieke, persoonlijke ervaring waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.

 

James Oesi is een contrabassist uit Londen en sinds zijn komst naar Nederland in 2009 een bekend gezicht in de klassieke kunstwereld. Als één van de weinigen richt hij zich op de bas als solo-instrument. James speelde zijn soloprogramma’s (bestaande uit werken van o.a. Bach, Rachmaninoff en Beethoven) op veel bekende podia en is een graag geziene gast in programma’s als Podium Witteman, Op1 en Vrije Geluiden.

tickets en meer informatie

Aanmelden? Koop hier je ticket! 
Vragen via communicatie@dehortus.nl

 

James Oesi speelt twee sessies:

– Sessie 1: 18.30-19.15u (deuren open 18.15u – uitloop 19.30u)

– Sessie 2: 20.00-20.45u (deuren open 19.45u – uitloop 21.00u)

Wij verkopen 40 tickets per sessie: €25  (regulier tarief), €22,50 (Studententarief), tickets zijn  inclusief entree tot de tuin.

 

Diner tip
Met het concertkaartje is de Hortus al te bezoeken vanaf 17.00 uur. Voor of na het concert kun je genieten van een borrel of een diner bij de Oranjerie (het Hortus café). Reserveren is mogelijk vanaf 6 personen. Maak zo je avondje uit compleet! Bekijk hier het zomermenu.

 

Let op: Er is geen traditionele theateropstelling. Neem je eigen matje, deken en/of kussen mee om heerlijk te kunnen ontspannen. De Hortus is tijdens de concerten geopend voor het overig publiek.