Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de Kas – Jacco Wynia – uitverkocht

27 augustus

Dit evenement is afgelopen.

Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Een ligconcert tussen de planten is een persoonlijke ervaring waar al je zintuigen worden geprikkeld. Luister naar de klanken van de muziek, voel de warmte en het koele briesje in de kas, ruik het groen om je heen en laat jezelf wegglijden in de ruimte.

Jacco Wynia is een Nederlandse neoklassieke componist, pianist en muzikant. Hij begon met experimenteren op de toetsen toen hij 7 jaar oud was. Later als tiener speelde hij in bands, maar ook graag in kerken en koren. Zijn muziek is intiem, soms wat melancholisch, maar altijd met een vleugje licht erin. Geniet van de intieme pianoklanken van Jacco en ontdek zijn verhaal.

tickets en meer informatie

Aanmelden? Koop hier je tickets
Vragen via communicatie@dehortus.nl
Voor de concerten worden enkele stoelen neergezet met gepaste afstand, maar geen klassieke opstelling. Neem daarom dus je eigen matje en/of kussen mee om heerlijk te ontspannen. De Hortus is tijdens de concerten voor iedereen geopend tot 21:00. De tuin en Oranjerie zijn voorafgaand het optreden vrij te bezoeken vanaf 17:00.

 

 

De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. De artiest geeft twee concerten voor kleinere groepen bezoekers.  Hierdoor kunnen we voldoende afstand bewaren van elkaar in de Palmenkas. Tussendoor wordt de ruimte schoongemaakt. Je kunt een ticket kopen voor één van de twee concerten: 19:00 – 19:40 of 20:15 – 20:55