Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de Kas – Doriene Marselje: Uitverkocht

25 juli

Dit evenement is afgelopen.

Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam een nieuwe reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Doriene Marselje (1988) kwam van jongs af aan in aanraking met muziek en al op zesjarige leeftijd begon zij met het volgen van harplessen. Binnen een jaar werd haar talent opgemerkt en ontving zij de Jong Talentprijs van het Gergiev Festival. Het bijzondere spel van Marselje laat je los komen van de waan van de dag. Durf jij los te laten en te zweven op de unieke klanken van de harp?

Voor de concerten wordt geen klassieke concertopstelling neergezet, het publiek kan zelf een fijne plek zoeken in de kas. Neem je eigen matje en/of kussen mee om heerlijk te ontspannen. Er zijn bankjes en enkele stoelen aanwezig. Poort open 19.30 uur. Aanvang concert 20.00 uur. Het concert duurt ongeveer 21.00 uur. Kaarten zijn te koop voor 19,50 / 17,50 (student).

 

Dit concert is helemaal uitverkocht.

 

Aanmelden? Koop hier je tickets
Vragen via communicatie@dehortus.nl