Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de Kas – Doriene Marselje (harp)

10 juli

Er klinkt weer muziek in de tuin: Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer organiseert de Hortus wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen de eeuwenoude palmen en cycadeeën geniet je van een ontspannen en bijzondere luistersessie. Neem je eigen matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijne plek in de kas. Een ligconcert tussen de planten is een unieke, persoonlijke ervaring waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.

 

Harpiste Doriene Marselje begon al op zeer jonge leeftijd met het bespelen van een instrument. Al op 7-jarige leeftijd gaf Doriene haar allereerste solorecital. Haar carrière als soloartieste behelst optredens in een paar van de meest prestigieuze concertgebouwen van Nederland. Doriene wijdt een groot deel van haar tijd aan het verkennen van nieuwe mogelijkheden binnen de contemporary scene; om het geluid van de harp zoals we die kennen te vernieuwen en uit te breiden, onder andere door het integreren van elektronische muziek.

 

tickets en meer informatie

Aanmelden? Koop hier je ticket! 
Vragen via communicatie@dehortus.nl

 

Doriene Marselje speelt twee sessies:

– Sessie 1: 18.30-19.15u (deuren open 18.15u – uitloop 19.30u)

– Sessie 2: 20.00-20.45u (deuren open 19.45u – uitloop 21.00u)

Wij verkopen 40 tickets per sessie: €25 (regulier tarief), €22,50 (Studententarief), tickets zijn inclusief entree tot de tuin.

 

Diner tip
Met het concertkaartje is de Hortus al te bezoeken vanaf 17.00 uur. Voor of na het concert kun je genieten van een borrel of een diner bij de Oranjerie (het Hortus café). Maak zo je avondje uit compleet! Reserveren is mogelijk vanaf 6 personen. Bekijk hier het zomermenu.

 

Let op: Er is geen traditionele theateropstelling. Neem je eigen matje, deken en/of kussen mee om heerlijk te kunnen ontspannen. De Hortus is tijdens de concerten geopend voor het overig publiek.