Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de Kas – Avi Kishna (sarod)

17 juli

Er klinkt weer muziek in de tuin: Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer organiseert de Hortus wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen de eeuwenoude palmen en cycadeeën geniet je van een ontspannen en bijzondere luistersessie. Neem je eigen matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijne plek in de kas. Een ligconcert tussen de planten is een unieke, persoonlijke ervaring waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.

 

Avi Kishna is een onafhankelijk sarod-speler, multi-instrumentalist en muziekproducent uit Suriname, woonachtig en werkzaam in Amsterdam. Hij heeft een multidisciplinaire, creatieve achtergrond (zijn vader is kunstenaar en theatermaker Ramdew Krishna, die hem in aanraking bracht met zang, piano, cello, westerse en Indiase klassieke muziek en theater. Avi leerde de sarod spelen van zijn Guru Koustuv Ray (docent SKVR, Muziekschool  Amsterdam, CODARTS) met wie hij ook optrad en muziek produceerde.

Vanuit Avi’s Indiase achtergrond deelt hij klassiek Indiase sarodmuziek met de wereld en tegelijkertijd geeft hij zijn eigen creatieve invulling en brengt hierin een eigentijdse en vernieuwende benadering van het instrument. Hij maakt on-the-spot composities en improvisaties, en laat deze samenvloeien met digitale soundscapes om zo gehoor te geven aan een heel nieuw geluid welke een heel breed publiek aanspreekt.

tickets en meer informatie

Aanmelden? Koop hier je ticket! 
Vragen via communicatie@dehortus.nl. 

 

Avi Kishna speelt twee sessies:

– Sessie 1: 18.30-19.15u (deuren open 18.15u – uitloop 19.30u)

– Sessie 2: 20.00-20.45u (deuren open 19.45u – uitloop 21.00u)

Wij verkopen 40 tickets per sessie: €25 (regulier tarief), €22,50 (Studententarief), tickets zijn inclusief entree tot de tuin.

 

Diner tip
Met het concertkaartje is de Hortus al te bezoeken vanaf 17.00 uur. Voor of na het concert kun je genieten van een borrel of een diner bij de Oranjerie (het Hortus café). Reserveren is mogelijk vanaf 6 personen. Maak zo je avondje uit compleet! Bekijk hier het zomermenu.

 

Let op: Er is geen traditionele theateropstelling. Neem je eigen matje, deken en/of kussen mee om heerlijk te kunnen ontspannen. De Hortus is tijdens de concerten geopend voor het overig publiek.