Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de Kas – Annelie – uitverkocht

10 september

Dit evenement is afgelopen.

Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Een ligconcert tussen de planten is een persoonlijke ervaring waar al je zintuigen worden geprikkeld. Luister naar de klanken van de muziek, voel de warmte en het koele briesje in de kas, ruik het groen om je heen en laat jezelf wegglijden in de ruimte.

De pianiste Annelie behaalde groot succes met haar neoklassieke debuutalbum ‘After Midnight’ (2018), dat op Spotify meer dan twaalf miljoen streams behaalde. Haar muzikale inspiratie haalt ze voornamelijk uit de popmuziek. Voor haar is de piano het meest geschikte instrument om haar diepe, mysterieuze gevoelens te kunnen vertalen. In de Palmenkas laat ze ook wat nieuwe muziek horen waar je als luisteraar helemaal in op zal gaan.

tickets en meer informatie

Aanmelden? Dit concert is uitverkocht.
Vragen via communicatie@dehortus.nl

Voor de concerten worden enkele stoelen neergezet met gepaste afstand, maar geen klassieke opstelling. Neem daarom dus je eigen matje en/of kussen mee om heerlijk te ontspannen. De Hortus is tijdens de concerten voor iedereen geopend tot 21:00. De tuin en Oranjerie zijn voorafgaand het optreden vrij te bezoeken vanaf 17:00.

 

 

De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. De artiest geeft twee concerten voor kleinere groepen bezoekers. Hierdoor kunnen we voldoende afstand bewaren van elkaar in de Palmenkas. Tussendoor wordt de ruimte schoongemaakt. Je kunt een ticket kopen voor één van de twee concerten: 19:00 – 19:40 of 20:15 – 20:55