Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Kinderworkshop: paddenstoelen kweken (vanaf 9 jaar) – afgelast

29 december

Dit evenement is afgelopen.

Paddenstoelen horen bij het najaar en zijn bijna overal te vinden. Paddenstoelen hebben iets mysterieus, alleen al de manier waarop ze groeien en zich vermeerderen. Wist je dat je ook zelf paddenstoelen kan kweken? Je leert het tijdens deze workshop!

 

Na de workshop neem je een zak mee naar huis en is het mogelijk om de ontwikkeling en de groei van de paddenstoel te volgen. Het is fascinerend om te zien dat er uit zwart koffiedik met wat houtsnippers, kleine bolletjes en vervolgens grote oesterzwammen ontstaan.

meer informatie en tickets

De workshop ‘Kinderworkshop: paddenstoelen kweken’ vindt plaats op 29 december en begint om 13:00 uur, deelname kost €15,- inclusief entree tot de Hortus. De workshop wordt gegeven door Fungi Factory.
Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.  Kinderen zijn samen met een ouder / begeleider welkom. Koop voor beiden een kaartje.

 

Aanmelden?  Koop uw tickets online.
Voor vragen communicatie@dehortus.nl

 

 

De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Deze workshop wordt gegeven voor een klein gezelschap, er zijn dus beperkt aantal tickets beschikbaar. Voor het deelnemen aan deze rondleiding hebben alle bezoekers vanaf 13 jaar  – naast een geldig e-ticket – een ‘coronatoegangsbewijs’ in de CoronaCheck-app of op papier nodig.