Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

kampvuurvertellingen – afgelast

28 december - 2 januari

Dit evenement is afgelopen.

De schemering valt, het kampvuur knispert, de verhalenverteller schraapt zijn keel… Kom deze kerstvakantie luisteren naar de spannende winterverhalen, opgevoerd door Abe de Verteller.

 

28 december: “De koningin van de slangen” (uitverkocht)
Een meisje plukt paddenstoelen in het woud. Ze valt in een kuil en komt in een vreemde wereld terecht.

 

2 januari: “Koning vorst”  (uitverkocht)
Een Russisch sprookje over Koning winter en hoe hij medelijden kreeg met een meisje die het niet koud had.

 

4 januari: “De drie mannetjes in het bos” (uitverkocht)
Een meisje moet aardbeien gaan plukken in het bos. Maar het is winter en heel erg koud! Gelukkig ziet ze een lichtje in de verte.

 

9 januari: “De jongen die hield van het donker” (uitverkocht)
Een dappere jongen gaat midden in de nacht nog paddenstoelen plukken, maar dan hoort hij gegrommel en gerommel.

meer informatie en tickets

Over Abe de Verteller:
Abe is al meer dan twintig jaar verhalenverteller. Dit begon al in de jaren negentig tijdens de IVN-jongerenkampen, gezellig rond het kampvuur. Deze passie is in de loop van de tijd uitgegroeid tot zijn beroep. Abe vertelt zijn verhalen op een wijze alsof hij er zelf bij was. Met zijn levendige mimiek, sprekende handen en zangerige vertelstem betovert hij zijn publiek. Ademloos hangt jong en oud aan zijn lippen en zo betreden zij even een sprookjeswereld.  In 2016 werd hij verkozen tot beste entertainer van het jaar tijdens de Fantasy Awards. Abe vertelde de afgelopen jaren zijn sprookjes, sagen en mythen op ontelbare plaatsen: Castlefest, Elfia, Gebroeders van Limburgfestival, Nederlands Openluchtmuseum en het Archeon en op deze winterse dagen vertelt hij voor jullie in de Hortus van Amsterdam!

 

Abe vertelt op 28 december en op 2, 4 en 9 januari in de Hortus. De vertelling begint om 15:00 uur en duurt ongeveer een half uur. Dit programma is geschikt voor kinderen (6 – 12 jaar), maar natuurlijk mogen ook ouders/begeleiders blijven luisteren. Koop dan voor beiden een kaartje.

 

Deelname kost €1,- (dit is exclusief entree tot de tuin en moet dus gecombineerd worden met een entreekaartje of een Vriendenpas).

Aanmelden?  Koop uw tickets online.
Voor vragen communicatie@dehortus.nl