Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Jazz talents at the Plantage 2021

4 juli - 29 augustus

Dit evenement is afgelopen.

Deze zomer vindt alweer de zesde editie van openlucht jazzfestival Jazz talents at the Plantage plaats. Met dit keer meer locaties en meer optredens dan de eerdere vijf edities: in de Hortus, de Hermitage Amsterdam en in ARTIS vullen talenten van het Amsterdamse Conservatorium het programma met live optredens.

In juli en augustus kan je elk weekend genieten van muziek in de monumentale Palmenkas van de Hortus, tussen de dieren in Artis en in de ruime binnentuin van de Hermitage.

Elke zondag in juli en augustus is de Hortus ‘the place to be’! Tussen 18:00 en 20:00 uur is er live muziek. Tijdens dit festival treden er vooral akoestische duo’s op in een intieme setting. De tuin en het café zijn deze zomer op zondag tot 21:00 uur geopend.

Wanneer? elke zondag in juli en augustus vanaf 18:00 uur.
Kosten? normale entreeprijs, koop je kaarten vast online!

line up

4 juli duo Jeline Weening (saxofoon) en  Johnny Biner (gitaar).

11 juli duo Sarah van Eijk (zang) en Gabriel de Oliviera (gitaar).

18 juli duo Fabien Vuattoux (gitaar) en SeungJae Lee (viool).

25 juli  duo Hyoseon Kim (zang) en Fabien Vuattoux (gitaar).

1 augustus duo Pablo Castillo (trompet) en Omer Govreen (bas).

8 augustus duo Anna Sollewijn Gelpke (zang) en Olivier van Niekerk (gitaar).

15 augustus duo Ketija Ringa Karahona (fluit), Massimo Imperatore (gitaar).

22 augustus duo Jessie Nokes (zang) en Adrián Bifano (gitaar).

29 augustus Tango Orchestra

 

 

veiligheidsupdate

Wij merken dat de Jazz zondagen in de Hortus druk bezocht worden. Om al onze bezoekers een veilig bezoek te garanderen, willen wij jullie op het volgende attenderen:
► Om de Hortus (en daarmee het jazzconcert in de Palmenkas) op zondag te bezoeken raden we u aan om vooraf online een tijdslot te reserveren. Dit voorkomt teleurstelling bij de poort.
► Een entreeticket voor de Hortus geeft je toegang tot de hele tuin. Dit ticket geeft geen garantie voor een zit plek in de palmenkas voor de jazz. Hier is beperkt plek. Kom daarom op tijd. Voor de palmenkas geldt vol = vol.
► Mocht de palmenkas vol zijn willen wij onze bezoekers vragen om begrip en geduld. Onze host zal u informeren wanneer er weer een plekje vrijkomt.