Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Hortusfestival 2018

25 juli - 11 augustus

Dit evenement is afgelopen.

De 15e editie van het groenste festival voor klassieke kamermuziek plaats van 25 juli t/m 11 augustus in de botanische tuinen van Amsterdam, Utrecht, Leiden, Wageningen en dit jaar zelfs in een kerk in Rotterdam.

Elke week zijn er twee festivaldagen per locatie. In Amsterdam is dit op de woensdag en de donderdag (muv maandag 6 augustus!). Op deze dagen kunt u genieten van avondconcerten en/of matinees. Daarnaast zijn er componeerworkshops voor kinderen en worden de bezoekers van de tuin verrast met gratis miniconcerten door de dag heen. Kortom een echt minifestival om te genieten van prachtige klassieke muziek.
Bekijk het programma op de website . Kaartverkoop vindt ook plaats op de site van het Hortusfestival.

De Hortus Botanicus Amsterdam biedt bezoekers van het Hortus Festival de unieke kans om te dineren in de tuin, na het middagconcert of voorafgaand aan het avondconcert.
Vanaf 17:30 uur kunt u op festivaldagen terecht in de Oranjerie. Het speciale Hortusfestival menu  bestaat uit een driegangen diner voor € 32,50 – exclusief drankjes.
Voor het diner kunt u telefonisch reserveren  tijdens kantooruren op 020 7025 408, of buiten kantooruren via communicatie@dehortus.nl.

 

contact informatie

Voor vragen over het programma of de kaartverkoop kunt u contact opnemen met Stichting Hortus Kamermuziekfestival op info@hortusfestival.nl.