Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Hortus Talk #5: Elzelinde van Doleweerd

25 mei

Dit evenement is bezig.

We leven in de toekomst! 3D-geprint eten klinkt futuristisch, maar is dichterbij dan je denkt. Onze gast, Elzelinde van Doleweerd, heeft er een bedrijf in: Upprinting Food. Denk aan hartige koekjes van oud brood en bruine bananen, en tempeh van zoete aardappel of sinaasappelschillen. Elzelinde, industrieel ontwerper, ontwikkelt manieren om de reststromen van restaurants een tweede leven te geven. Ze geeft je bij deze Hortus Talk een voorproefje van de toekomst.

 

Dit voorjaar ben je tweewekelijks welkom in de schoolbanken van het Kaslokaal in de Hortus. Samen met host Gisbert van Baalen, bekend van de vogelspotcast, nodigt de Hortus onderzoekers, kunstenaars en andere bijzondere sprekers uit voor live gesprekken met publiek. Schuif aan bij de Hortus Talks!

Meer info en tickets

Hortus Talks keert elk seizoen terug bij de Hortus. We gaan in gesprek met o.a. ondernemersuitvinders, biologen, wetenschappers, filosofen, schrijvers, fotografen en filmmakers die zich bezighouden met de natuur. Natuurlijk kunnen ook bezoekers in de zaal live vragen stellen. Zo brengen we mens en natuur dichter bij elkaar.

 

De Hortus Talks worden opgenomen en op een later moment uitgezonden op het podcastkanaal van de Hortus.

 

Hortus Talk #5: Elzelinde van Doleweerd vindt plaats op woensdag 25 mei 2022 van 19:00-20:00, deelname kost €12,50.

Koop je tickets online.
Voor vragen kun je mailen naar communicatie@dehortus.nl

 

Foto: Carly Wollaert, 2019