Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Hortus Talk #4: Werkzame stoffen

10 mei

Dit evenement is afgelopen.

Dat je van hallucinogene drugs gaat trippen, weten we allemaal. De werkzame stoffen van drugs worden vaak uit planten gehaald en vervolgens bewerkt. Spannend, maar heb je wel eens nagedacht over de multizintuigelijke ervaring van doodnormale kruiden? Planten kun je zien, ruiken en voelen. Host Gisbert gaat de uitdaging van de multizintuigelijke ervaring aan! We duiken in de wereld van de werkzame stoffen met George Beentjes, oud-hortusrondleider en expert in farmacologie en toxicologie.

Dit voorjaar ben je tweewekelijks welkom in de schoolbanken van het Kaslokaal in de Hortus. Samen met host Gisbert van Baalen, bekend van de vogelspotcast, nodigt de Hortus onderzoekers, kunstenaars en andere bijzondere sprekers uit voor live gesprekken met publiek. Schuif aan bij de Hortus Talks!

meer info en tickets

Hortus Talks keert elk seizoen terug bij de Hortus. We gaan in gesprek met o.a. ondernemersuitvinders, biologen, wetenschappers, filosofen, schrijvers, fotografen en filmmakers die zich bezighouden met de natuur. Natuurlijk kunnen ook bezoekers in de zaal live vragen stellen. Zo brengen we mens en natuur dichter bij elkaar.

 

De Hortus Talks worden opgenomen en op een later moment uitgezonden op het podcastkanaal van de Hortus.

 

Hortus Talk #4: George Beentjes vindt plaats op dinsdag 10 mei 2022 van 19:00-20:00, deelname kost €12,50.

Koop je tickets online.
Voor vragen kun je mailen naar communicatie@dehortus.nl

 

Foto: Carly Wollaert, 2019