Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Hortus Talk #2: Ard van de Kreeke

13 april

Dit evenement is afgelopen.

Dit voorjaar ben je tweewekelijks welkom in de schoolbanken van het Kaslokaal in de Hortus. Hoe kan filosofie bijdragen aan duurzame landbouw? Is het mogelijk om plasticvrij te leven? En hoe staat het ervoor met innovaties als 3D geprint voedsel? Samen met host Gisbert van Baalen nodigen wij onderzoekers, kunstenaars en andere bijzondere sprekers uit voor een live podcastsessie. Zij nemen je mee in de wereld van de eetbare natuur.

 

Bij Hortus Talk #2 is biologische boer en ondernemer Ard van de Kreeke te gast. Ard is van oorsprong een Zeeuwse, biologische boer. Zijn bedrijf Growy teelt sla, kruiden en microgreens in vertical farms, een klimaatpositief systeem. Inmiddels levert Growy via het sub-merk Chef’s Farm al aan een aantal restaurants in Nederland. Kom 13 april meedenken over de eindeloze mogelijkheden van verticale landbouw!

Meer info en tickets

Hortus Talks keert elk seizoen terug bij de Hortus. We gaan in gesprek met o.a. ondernemersuitvinders, biologen, wetenschappers, filosofen, schrijvers, fotografen en filmmakers die zich bezighouden met de natuur. Natuurlijk kunnen ook bezoekers in de zaal live vragen stellen. Zo brengen we mens en natuur dichter bij elkaar.

 

De Hortus Talks worden opgenomen en op een later moment uitgezonden op het podcastkanaal van de Hortus.

 

Hortus Talk #2: Ard van de Kreeke vindt plaats op woensdag 13 april 2022 van 19:00-20:00, deelname kost €12,50.

Koop je tickets online.
Voor vragen kun je mailen naar communicatie@dehortus.nl

 

Foto: Carly Wollaert, 2019