Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Hortus Talk #1: Michiel Korthals

30 maart

Dit evenement is afgelopen.

Dit voorjaar ben je tweewekelijks welkom in de schoolbanken van het Kaslokaal in de Hortus. Hoe kan filosofie bijdragen aan duurzame landbouw? Is het mogelijk om plasticvrij te leven? En hoe staat het ervoor met innovaties als 3D geprint voedsel? Samen met host Gisbert van Baalen nodigen wij onderzoekers, kunstenaars en andere bijzondere sprekers uit voor een live podcastsessie. Zij nemen je mee in de wereld van de eetbare natuur.

 

Bij Hortus Talk #1 is voedselfilosoof en schrijver Michiel Korthals te gast. Hij heeft een boek geschreven over de filosofie van landbouw, voeding, en de relatie met natuur en boer. Goede kans dat je met meer vragen dan antwoorden naar buiten loopt, Korthals is namelijk van mening dat we veel meer vragen mogen stellen bij ons eten.

meer info en tickets

Hortus Talks keert elk seizoen terug bij de Hortus. We gaan in gesprek met o.a. ondernemersuitvinders, biologen, wetenschappers, filosofen, schrijvers, fotografen en filmmakers die zich bezighouden met de natuur. Natuurlijk kunnen ook bezoekers in de zaal live vragen stellen. Zo brengen we mens en natuur dichter bij elkaar.

 

De Hortus Talks worden opgenomen en op een later moment uitgezonden op het podcastkanaal van de Hortus.

 

Hortus Talk #1: Michiel Korthals vindt plaats op woensdag 30 maart 2022 van 19:00-20:00, deelname kost €12,50.

Koop je tickets online.
Voor vragen kun je mailen naar communicatie@dehortus.nl

 

Foto: Carly Wollaert, 2019