Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

High tea voor moederdag

12 mei

Dit evenement is afgelopen.

Mei is de maand van frisgroene bomen en geurige bloemen. Bijen, vlinders en andere insecten kunnen weer feestvieren in de zon. Gelukkig maar, want die arme beestjes hebben het zwaar. Daarom hebben we in de Hortus ook veel bloemen voor de biodiversiteit. En in mei is het moederdag! En ook die hebben het wel eens zwaar, dus trakteer je lieve moeder op een fijne wandeling en heerlijke high tea in de Hortus!

Speciaal (en alleen) voor zondag 12 mei kun je bij onze Oranjerie reserveren voor een moederdag-high tea. Deze wordt geserveerd tussen 11.00 en 16.00 uur. Prijs is  € 32,50 p.p. inclusief entree tot de Hortus. Tip: combineer de high tea met een gratis rondleiding op de zondag!

Iedere zondag is er een gratis instaprondleiding. Deze start om 14.00 uur. Plaatsen kunnen bij aankomst gereserveerd worden. Een ideale combinatie met de high tea. Let wel op de tijd!

 

Bij de high tea worden jullie ontvangen met een glas prosecco. De high tea bestaat uit klassieke kleine vegetarische sandwiches, diverse hartige en zoete kleine taartjes. We maken daarbij gebruik van seizoensproducten zoals asperge en rabarber, en ook jaarrond favorieten als wilde gerookte zalm en chocolade. Mini Pasteles de Nata en Macarones ronden het geheel af. Koffie en thee wordt natuurlijk onbeperkt geschonken.

 

Neem ook de rest van de familie mee: er kunnen tafels geboekt worden tot 6 personen. Tafels zijn alleen binnen.
Reserveren kan via 020-7025405.