Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Eetbare planten-weekend: Workshop kimchi maken

9 april

Dit evenement is afgelopen.

Sauercrowd wil het imago van gefermenteerd eten nieuw leven inblazen! Je geestelijke gezondheid wordt sterk beïnvloed door ons “darmmicrobioom”, oftewel je buik. Die staat in directe verbinding met je afweersysteem. Dat noemen ze bij Sauercrowd de “gut-mind connectie”. In deze workshop kimchi maken leer je alles over de fascinerende wereld van microben en maak je je eigen lacto-gefermenteerde Hollandse groenten.

meer info en tickets

We beginnen met de workshop en doen daarna  een tasting en Q&A. Je zelfgemaakte pot kimchi neem je mee naar huis, plus een digitale guide (PDF) waarmee je thuis je nieuwe kimchi-skills kunt gebruiken.

 

De workshop Kimchi maken is op 9 april en duurt van 14:00 – 16:00Deelname is 40,- pp inclusief toegang tot de Hortus en materiaal

Koop je tickets

Voor vragen kunt u mailen naar communicatie@dehortus.nl