Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Biodiversiteitssafari – de Stadsecoloog – uitverkocht

14 augustus

Dit evenement is afgelopen.

Ga tijdens deze biodiversiteitssafari op pad met Geert Timmermans een van de stadsecologen van Amsterdam. Wanneer je aan de stad Amsterdam denkt, denk je waarschijnlijk eerst aan mensen, gebouwen of druk verkeer. Minder snel denk je aan de diversiteit van planten of dieren. Maar in Amsterdam leven al zo’n 10.000 verschillende diersoorten. Om al deze verschillende mensen, planten- en diersoorten op een goede manier samen te laten leven hebben we in Amsterdam de stadsecologen. Zij verzamelen dagelijks gegevens over in de stad voorkomende plant- en diersoorten.

Tijdens deze korte lezing en rondleiding leren we alles over het werk van de stadsecoloog. Welke planten zijn essentieel voor de dierlijke bewoners van de stad? En wat doet de diverse plantencollectie van de Hortus voor de stad, hebben we daar last of juist profijt van?

tickets en meer informatie

De biodiversiteitssafari vindt plaats op 14 augustus en begint om 19:30 uur in de Palmenkas. Deelname kost €12,50 inclusief entree (€10,- voor Vrienden of studenten).

Aanmelden?  Deze activiteit is uitverkocht.

Voor vragen communicatie@dehortus.nl

 

De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM.