Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

ACTIE Zeefdruk Joost Stokhof

26 maart - 9 april

Dit evenement is afgelopen.

Kunstenaar Joost Stokhof verbleef een week in de Hortus. Overdag tekende hij in de tuin en kassen, ’s nachts sliep hij op een veldbedje in het Kaslokaal. Dit resulteerde in de zomer van 2017 in een serie lijntekeningen geïnspireerd op het leven in de Hortus. Een van deze tekeningen heeft hij nu vertaald naar een zeefdruk die jij kunt bestellen om de Hortus te steunen.
Bekijk de zeefdruk KLIK HIER.

 

Stokhof: “Tijdens mijn verblijf zag ik hoe ongelooflijk belangrijk de Hortus is voor mensen. ‘Let’s save each other from extinction’, vat voor mij de essentie van de Hortus samen. Wij zijn onlosmakelijk verbonden met de natuur. De natuur zorgt voor ons en wij moeten voor de natuur zorgen. Nu de Hortus het moeilijk heeft, help ik graag zodat wij met elkaar dit bijzondere stuk natuur midden in de stad kunnen laten voortbestaan.”

 

De pre-order van deze limited edition Hortus print loopt t/m vrijdag 9 april en alle opbrengsten gaan naar de Hortus. De handgemaakte zeefdruk (50 x 70cm) kost €35,- (exclusief verzendkosten) en is te bestellen in de webshop van de Hortus.

➡ Bestel een zeefdruk en steun de Hortus!